Post by udeltitragear on Feb 16, 2022 4:57:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli az arany hack ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Ezt elképesztő játszani. Időigényes, de nagyon szórakoztató játék. 5 🌟 ehhez az izgalmas kézműves játékhoz.
Nagyon jó játék A megjelenése óta játszottam ezzel a játékkal, és egy darabig elhallgattam és visszajöttem. A klánrendszer a pvp pets pve stb. Elképesztő, de van egy aggályom, hogy ennek a játéknak van-e saját discord szervere, ahol megtalálhatok olyan embereket, mint én, hogy csatlakozzanak egy klánhoz, és hozzáadják őket?
Tök jó mindenkinek ajánlom Dorisz a nevem
A játék szép, de valahányszor telepítem és játszom, elakad, azt hittem, hogy ez a telefonom problémája, de nem, amikor telepítek egy másikat, így működött, javítsd ki ezt a problémát
ennek a játéknak vannak sfkin ass lag problémái, a barátok lehetnek hülyék, a maffiaokat nehéz eltalálni, blokk elhelyezése nem működik!!!!!!! rohadtul ez a játék szemét és csúnya disz játékot azonnal frissíteni kell www!!!!!!!!😲😡😠👺😡😡😡😡😡😡
Ez egy jó játék, szüksége van némi munkára, de ez egy jó játék, és sok hirdetéshez hasonló
Nem a legjobb. Azonban nem a legrosszabb. Én személy szerint úgy gondolom, hogy magában a játékban szabályozni kell, hogy ki rúgható és kitiltható egyszerű, "/"-t tartalmazó parancsokkal az elején. És a grafika rendben van, de lehet, hogy jobb lesz. Kreatív módban is használhatja a munkapadot és a survivalben használt egyéb blokkokat. Nem mondom, hogy nem szeretem, de van néhány hiba, amit szerintem a három csillag is elég. Ha javítasz vagy megfogadod a tippeket, akkor 4-esre tudom tenni.
A valaha volt legrosszabb játék. Amikor játszol, késésben van, és mindig hazudnak, ne hidd el, amit látsz. Menj és játssz az igazi minecrafttal
Ez csak egy átverés, egy rossz. Túl sok hirdetés van a képernyőn. És a vezérlők is. Horrible.Ne pazarolja az idejét ezzel az alkalmazással! Kijavíthatja ezt a problémát a képernyőn megjelenő hirdetések mennyiségének minimalizálásával. Ezenkívül kérjük, tegye jobbá a játékot, mert játék közben csúnya.
Nagyszerű, és minden, de... Ha a PVP módban az emberek még mindig eltalálnak a biztonságos területen, ami tisztességtelen a játékkal szemben, javítsd ki!
NERF Epic Pranks! Jangovar fpw
Én már játszottam ezzel, de eltávolítottam, mert nagyon-nagyon GLITCHY, úgy értem, hogy ez egy nagyon jó játék, szeretek vele játszani, de a maffiaok örökké beszélnek, hogy öljenek, és OMG, FOEVER kell a STINKIN APP TELEPÍTÉSÉHEZ az igazi férfinak, akinek frissítésre van szüksége. és most szerkesztem, már két napja AND.ITS.STILL.NOT.INSTALLED MMMMMMYYYYYYYY GOSH
Adj hozzá úszást, több blokkot és csőcseléket a túlélési többjátékos és kreatív többjátékos játékban. Adj hozzá ágyat a túlélési többjátékoshoz. Adj hozzá új blokkokat a túlélési többjátékoshoz. Adjon hozzá olyan blokkokat, amelyek csak a Planet Craftban vannak, de a Minecraftban nem. Adj hozzá kincsestérképeket többjátékos módban. Ezek nélkül unalmas a játékod.... De akkor is imádom😁. Egy probléma azonban. Barátaimnak csak privát világot szereztem, de a barátom nem tudja játszani. Miért???
Szórakoztató, de NAGYON GLITCHES. A Survivalben néha egyszerűen eltűnnek a cuccaid (mint az ajtók), én pedig az ágyból a falba ragadtam és 6-szor meghaltam a "fulladás" miatt. Sok cucc elveszett, amikor 3 láda nem nyílt ki, az állatok etetésének új módja nem működik jól, és a pókok nem tűnnek el, körülbelül 25 tömeg van a közelben. Ezenkívül teheneket és juhokat nehéz találni.
Hiteles. Több mint 10 előre definiált mini térkép a készítés és építés megkezdéséhez, ráadásul teljesen ingyenes.
Adj hozzá fegyvereket, új fegyvereket és új páncélokat, 1 dolgot adj hozzá új dimenziókat az 5 csillaghoz
Minden idők legjobb játéka! De van egy kérésem. Kérjük, adjon ágyakat többjátékos módhoz, például privát térképeket. Csak a túlélési egyjátékosban és a kreatív egyjátékosban találom az ágyakat. A legtöbb játékos szeret barátokkal játszani vagy online játszani. De az ágyak nem állnak rendelkezésre többjátékos módban. Kérjük, adjon hozzá dugattyút és ragadós dugattyút többrétegű és egyjátékos módban is. Dugattyú vagy ragadós dugattyú nélkül nehéz titkos alapot készíteni. Tehát, kérjük, adjon hozzá néhányat többrétegű és egyjátékos módban.
Planet Craft: Mine Block Craft Eventyr pizs
Imádom ezt a játékot, de van néhány dolog, amit meg kell javítanod, szóval a zombik és a többi dolog, ami meg akar ölni, miért nem csinálnak hangot pls.
Rémes az irányítás
Hamar meghal a karekter.
Közel 15 dollárt fizettem néhány planetcraft érméért, és szeretnék vásárolni néhány cuccot a térképen… most a játékom késik, frissítsem a telefonomat, és továbbra is késik, és engedjék meg, hogy játsszak.
Remek játék, de szeretném, ha valahogy le tudnád győzni a játékot, de nagyon jó játék, profi vagyok a pvp-ben.
Keressetek meg nevem Aronrex
Aki kitalált annak kurvára örülök! :-)
Nem tudok zsozsót szerezni,de a nevem SUSZKI,és Általába itt találtok meg:Deutshland:egy kis átlagos faház,pls keressetek meg
Ez a játék szerintem sokkal jobb, mint a minecraft, az állatok csodálatosak, az új ench frissítés nagyszerű. 4 csillagot adok az új páncéldizájn miatt, olyan mintha félig megették volna a molyok 😂
Jó, és 2 csillagot adok a minőség, a késés stb. miatt.
Jó játék.
Játékkritikusként más játékokban játszottam, és ehhez képest nagyon kevés tehetséget láttam. Igen, van néhány probléma itt-ott, de ez a legjobb játék a Minecraft mellett! Az egyetlen módja annak, hogy ez a játék jobbá váljon, ha több kihívást jelentő mob lenne.
Glitchy, mint mindenki kiszáll, és ha fából épít bármit, az kigyullad és megég, így elölről kell kezdenie. Ez egy jó játék, de nem éri meg az összes hibát
Valaki aszt hiszi hogy ebben a játékban nincs Magyar ember rosszúl hiszi!!⚽
Legjobb lenne ha nem dobna ki 2 másodpercenként...😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Hogy a picsába kell pénzt szerezni?
Ez a játék nem enged játszani, mert túl késés, és megnyom egy gombot anélkül, hogy megnyomnám, javítja a lemaradást és megkönnyíti a játékba való bejutást
A játék remek, nagyon szeretem a 4.14-ben hozzáadott újdonságokat. Azonban van egy javaslatom egy új funkcióra, ez a minecarts. Szerintem ez hasznos lenne tárgy- és játékosszállításnál is. Az alsó és végi dimenzió is nagyon klassz lenne.
Tudok a tesómmal találkozni
Ez a játék csodálatos, bárcsak lennének valódi ágyak, mert én és a barátom a privát Maps-en játszunk, megpróbáltam meglepetést okozni neki egy ággyal, de amikor végigpörgettem a kialakítható lehetőségeket, nem láttam ágyat és egy kicsit mérges lettem, ez egy megjegyzés a fejlesztőknek, kérem adjon hozzá egy tényleges funkcionális ágyat a Planet craft alkalmazáshoz.
Ez a játék soha nem javul. Folyamatosan lefagy, összeomlik, késik és meghibásodik! Nem tudom, miért adnak hozzá új funkciókat, de nem tudják megoldani ezeket a problémákat. A játék lefagy, de a telefonom rendben van, még mindig válaszol. De a játék egy borzasztó szemét! Aka Useless Grave Gorilla.😠 Javítsd ezt, és válaszolj úgy, hogy nem vagy BOT!
Játékosként gyerekként nagyon szerettem, most visszatérek hozzá, és remélem, fantasztikus lesz! Emlékszem azokra az időkre, amikor én és a barátaim gyászoltunk heheh.
Szeretem ezt a játékot! Valójában ez az egyetlen minecraft, amely mobilon elérhető. Néhány probléma, amit nem tudsz megoldani. 1. Amikor elhagyom a szervert, mindenki felgyújtja a házam, ellopják a dolgaimat 2. Nem tudsz csatlakozni a barátaidhoz, és csak te játszhatsz 2, 3. Amikor offline játszom, néha nehéz mozogni.. megértem, hogy nehéz játékot csinálni és megtartom
Nagyon király nem tudom másoknak miért nem tecik. Samsung galaxy j4+ om van! Egy probát megér tölcsétekle!
Szeretem ezt a játékot! De a térképek teljesen tönkrementek, és a játékosok azonnal megölnek, ha meglátják. Nincs együttműködés.
Én ♡ ezt a játékot~ De egy probléma Nincs benne bútor. Pls tegyél be ferniture-t a játékba, akkor SZÉP lesz!!!lol
Teljesen szeretem a játékot probléma nélkül, de a frissítés nem engedi, hogy bármit is csináljak a játékkal
ez a játék csodálatos, de néha sok hiba történt játék közben, és különösen, amikor kint vagyok, és próbálok elmenekülni a szörnyek elől, megtörténik a hiba, és meghalok. Néha még olyan ruhák is vannak, amelyek miatt nem látom a széleket, az ajtókat és a lépcsőknek tűnő tömböket. De összességében ez a játék csodálatos.
Gabriel Kulcsar végre valaki kimondta!!! !
Planet Craft: Mine Block Craft Seikkailu iezf
Óóóóóóóóóóóóóóó
Nagyon jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
A játék jó móka. De a probléma az, hogy az emberek behatolhatnak a házunkba/épületünkbe és tönkretehetik azt. Nem ajánlom ezt a játékot, ha nem bírod a stresszt. Játssz saját felelősségedre!
Imádom, de a probléma az, hogy Wi-Fi-re van szüksége, meg minden, de megvan, és csak hibás egy kicsit.
Nkm nagyon nm tetszik