Post by udeltitragear on Feb 16, 2022 4:51:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Man šis žaidimas labai patiko
žaidimas yra labai gražus, bet aš noriu padaryti režimo meniu šiame žaidime, pridėkite režimo meniu šiame žaidime
Šis žaidimas yra įdomus, bet yra nesklandumų, turėtumėte pridėti daugiau žemėlapių ir daugiau ginklų bei daugiau šarvų, kad ginklai ir šarvai būtų pigesni. tas pats gunz battle royale sukurk daugiau gunz ir turėtum pakeisti žemėlapį ir battle royale. Aš žaidžiau nuo to laiko, kai jo žaidime pasirodė battle royale, ir jūs nieko nepakeitėte, kai kiekvieną kartą, kai yra atnaujinimas, aš patikrinu battle royale ir žemėlapius nieko
Gana geras žaidimas, bet manau, kad turėtumėte pridėti daugiau įvairių ginklų, tai tikrai viskas, bet aš taip pat turiu tikriausiai su vėlavimu.
Gerai, vaikinai, žaidimas yra puikus, bet švaistyti pinigus beprotiškam žaidimui, o tada kai kuriuos dalykus nustatyti iš naujo nėra beprotiškai šaunu. Kai grįžau į savo žaidimą, mano ginklas atnaujintas iki 4 arba 5 lygio, grįžo į pirmą lygį, ragana supykdė mane dėl visų pastangų, kurios jums tikrai TIKRAI TIKRAI turi dirbti su šio žaidimo klaidomis.
Man patinka žaisti šį žaidimą, bet turiu problemą su savo „chiken“ šarvais, nes užsidėjau juos ant žaidimo ir toliau stringa, ištaisykite tai
Mad GunZ shooting games online Märulimängud avx
Šis žaidimas yra gerai
Labai geras žaidimas, norėčiau, kad visi jį išbandytų, kai tik pamils šį žaidimą
Skyriau 3 žvaigždutes, nes kiekvieną kartą, kai žaidžiu „Battle Royale“ ir „Chacket“, jis visada sumažino grafiką tik dėl atsilikimo. Ar galite tai pataisyti? duok tau penkias žvaigždutes. Be to, man patiko žaidimas ir valdymas
Kai kraunasi, jis tiesiog išėjo
Kodėl žaidimas užtrunka 20 ar daugiau minučių, kol įeisiu, dabar turiu laukti, kol įeisiu visam laikui
Aš nesu tikras. Aš net negalėjau jo žaisti, bet prisijungiau prie privatumo politikos ir ten buvo nurodyta, kad taikiklis nėra saugus. Nesu tikras dėl šio žaidimo. Vis dėlto man patinka slypi idėja.
Neatsisiųskite šio žaidimo; labai blogas žaidimas, kuriame atsisiųskite gerų žaidimų, tokių kaip nemokama ugnis, pubgmobile, mūšio aikštelės žaidimas mobiliesiems Indija bet kas
Pradėti buvo gerai, man patiko 0 skelbimų žaidimo viduryje, visi skelbimai yra neprivalomi ir paprastai „mokama už valiutą“ galima uždirbti (skirtingai nei kituose žaidimuose). Bet aš nemačiau jokio įvesties, kad galėtumėte pridėti draugų, nespustelėjus vardų bendrame pokalbyje, ir nėra pranešimo mygtuko sukčiams, turintiems dievo režimą, kurį retkarčiais matote. Parodykite ir peržiūrėkite šį įvertinimą, nes kai kurios iš šių problemų gali sukelti ar sugadinti žaidimą. Taip pat kitiems, kurie gali tai perskaityti, aš esu tikras žmogus, o ne koks botas. Man patinka šis žaidimas.
žaidimai puikūs, bet kaskart spustelėjus vaizdo įrašo nuorodą žaidimas įkeliamas iš naujo ir paleidžiamas iš naujo. negaliu pagreitinti ginklo modifikacijų ir pan.
reikia režimo neprisijungus
NEATSISIŲSTI. Per daug skelbimų ir kai įkeliate internetinį žaidimą, jūs negalite žaisti su žaidėjais. Tai tiesiogine prasme vienas šiukšliausių žaidimų mobiliuosiuose įrenginiuose
Žaidimo tema yra labai graži, tačiau grafika yra žemos kokybės, todėl reikia šio atnaujinimo ir reikia atnaujinti foną.
Tai geriausias ginklas ir išlikęs žaidimas, toks dalykas kaip fortnite yra geriausias 👌👌👌
Žaidimas neįsikraus
Šiam žaidimui skyriau 5 žvaigždutes, nes tai labai aktyvus žaidimas, kurį žaidžiau daug. Ir taip smagu žaisti
tai gerai, bet padaryk jį panašų į fortnite kaip pastatą ir grafiką, nedaryk jo FPS, kad tai būtų TTP kaip fortnite
S G U A P M E E R !
serga
Mad GunZ!.' Koks puikus mažas žaidimas su daugybe lygių. Tai veikia jūsų protą ir apdovanoja jus linksmybėmis, linksmybėmis, linksmybėmis. Lengvas penkių žvaigždučių apdovanojimas ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Dragon Sim Online Simulazione gzdc
Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής Δράση ssr
Žaidimai tobuli, bet pokalbyje vyksta daugybė nesąmonių, todėl skyriau tris žvaigždutes
Šiukšlės. Iš esmės pikselių pistoleto 3D nuplėšimas, bet šauni idėja pridėti prie kačių 😹
Pradedant gerai.....bet kai žaisiu battle royale tai visada bus frenzy zone, kas to priežastis...?ši problema ne tik mano telefone, tai visada nutinka mano biens mobile😡😡😡 prašau nedelsiant išspręsti šią problemą ir pabandyti sumažinti skelbimų skaičių.
pridedu 1 žvaigždutę, todėl jei atnaujinsite žaidimą naujomis kovomis, tokiomis kaip zombiai, slėptuvės ir tt, jei darysite taip, kaip sakau, suteiksiu jums 5 žvaigždutes, bet jei to nepadarysite, vėl sugrąžinsiu jį į 1 žvaigždutę ačiū 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😋
Šis žaidimas yra geras, man jis patinka.tik keli dalykai1.Kai baigiu komandos mirties rungtynes, gaunu blogą atlygį, kai pralaimiu net tada, kai darau gerą.Jei žaidimo pabaigoje parodysite rezultatus, rodančius, kiek visi žudo ir miršta gavau.galbūt duokite didesnį prizą MVP žmonėms2 Battle Royale režime jūs tikrai lengvai mirštate, nes neturite šarvų.Galbūt sumažinkite ginklo žalą br.3, suktukas, kuris jums duoda monetas už skelbimus, kartais neveikia. Žiūriu skelbimą, prizo negaunu, bet geras žaidimas
Apimtas skelbimų. Kiekvieną kartą, kai baigiate žaidimą, tai yra reklama. Net nesijaudinkite, yra geresnių žaidimų.
Neblogas tik viskas labai brangu