Post by udeltitragear on Feb 16, 2022 4:48:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok kristály ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
Mint minden ebben a játékban. Jó fizika, szórakoztató grafika. Nagyon klassz kézműves eszköze van, ami szórakoztató, de nehéz kitalálni. Így 5 helyett 4-et adtam neki. A másik ok a végtelenített mód. A szint emelkedésével fokozza a nehézséget (igen, ok. Normál). A probléma az, hogy gyorsabban megy fel, mint te. Amikor először próbáltam, megöltem a 175. 1. lvl-lel. Visszament a 8. lvl-re, 100 csúcson, azóta bármilyen karakterrel. Most lvl 13. Szóval, profi tipp: próbálja meg korán feloldani a tételeket a végtelenített módból, lvl 1-3.
Angry Birds Friends Arcade ssec
The Archers 2: Stickman Game ארקייד amlp
Túl sok hirdetés. Vettem egy csomagot, és azt írják, hogy a hirdetéseket a csomaggal együtt leveszik. De a hirdetések továbbra is ott maradnak, nem az van, ami szerepel, és nem az, amiért fizettünk. Ez is hamis reklám, ezért kérjük, javítsa ki.
Jó hogy ilyenek a pályák
Winterbane (Limited edition DIGI CD) (2021) - AlbaMusic
Meglehetősen jó játékmenet, vagy legalábbis annak kell lennie, kivéve, hogy szándékosan véletlenszerűen történnek megnyerhetetlen helyzetek, ami kimeríti az erőforrásokat, és "kénytelen" hirdetéseket nézni vagy pénzt fizetni a játék folytatásáért (energiarendszer). Nem, köszönöm, tudom, hogyan kell eltávolítani egy játékot. Szerk.: Elfelejtetted megemlíteni, hogy vettél egy 500 aranyból készült, gallyakból készült íjat, és tűznyilak vannak benne? De akkor 1000 aranyat dobok egy jobb lándzsára, és szó szerint nincs különbség a 100 aranyhoz képest? Nincs leírás, szóval tegye keresztbe az ujjait.
tisztességes játék, de a fejlesztőnek hamis hirdetései vannak. Vettem egy csomagot, amelyen "nincs hirdetés". Megkaptam a készletet, de még mindig rengeteg hirdetést kaptam. megpróbálta felvenni a kapcsolatot, de nem válaszolt.
Ez egy nagyszerű játék, amely órákon át szórakoztatott, és szeretem, hogy a végtelen nem igényel ételt, és hozzáad valamit, amit várakozás közben is megtehetsz. Az egyetlen dolog, hogy a teljes húzást nehéz megszereznem, mivel közel van a telefonom széléhez
Nagyok jó a játék
Igazán szórakoztató íjász játék. Rengeteg pénzt keresni és frissíteni fegyverekre és páncélokra. Menő főnökök. Őrülten múlik az idő.
The Archers 2: Stickman Game እንቅስቃሴ ያለባቸው ldm
Ennél jobb unaloműző játékot még nem láttam!!!
Jó móka volt, amíg meg nem szabadultak attól a lehetőségtől, hogy csak nyilak helyett lándzsákat és shurikeneket használjanak. Most már csak nyilak.
Fasza
Sok hirdetést és sok kemény és nehezebb szintet is nagyon nehéz megnyerni
Jó játék. Elég sok hirdetés van. A legfrusztrálóbb rész a buggyos szellemíj. Következetlen az ellenségek megölésében. Gyakorlatilag lehetetlenné teszi a 100-as szint legyőzését a folytatás nélkül.
10 legjobb íjászat játék Android! - Alkalmazások - 2022 - 23rdpta
Ez egy nagyszerű "Time Killer" minden korosztály számára. Csak azért törölték, hogy újra játsszon, miközben a következő szint megépítésére vár. A legjobb dolog Mario óta...
The Archers 2: Stickman Game - Google Play
Csodálatosnak tűnik az elején... de ahogy haladsz előre, a játék egyre inkább elfogultnak tűnik felénk... Nagyon gyenge. Ahogy haladtam tovább a szinteken.. Úgy érzem, hogy a játékos egyre gyengébb lesz, hanem egyre erősebb a megvásárolt fegyvereknek megfelelően.. úgy tűnik, hogy még fejlett fegyver felvétele után is a játékos továbbra is gyenge, mint korábban. az ellenségek száma növekszik. .
az elején vicces volt, egészen a 2. évadig élveztem a játékot. Eddig a pillanatig 2 pálya után jelentek meg a hirdetések, a 2. évad után pályánként 1 hirdetés lett. Annyira unalmas, nagyon kapzsi, hogy csak haszonállatként viselkedik a törzsjátékosai, ha így használjátok őket. A kivitelezési utasításokat pedig javítani kell. 2 kék gyémánt 5K aranyat kap, és javítja a 168DMG-t, míg 2 alap-első fokozatú 2 gyémánt 1,8K aranyat kap, és javítja a 344DMG-t. Az "Epic" bs-ről nem is beszélek!
EGY NAGY KALAP FOS!!!!! Semmi értelme a grafika is bugos meg a a Sniper bownak semmi értelme utálom
Szórakoztató és addiktív. Viszont nem igazán szeretem, ahogy az ellenség íjászok és lándzsás RNG-k.
Az ellenfel mindig csal lehetetlen megcsinalni ez a jatek egy rakas szart se er
nagyon
Jó játek van benne kihívás viszont senki ne vegye meg a sniper blowt nincs értelme.. De ezen kívül nagyon jo
Szuper szórakoztató és sima. 5 csillag itt. Remélem, valamikor bevezetnek egy pvp funkciót.
Végtelen módban és kampányban minél több ölést kapsz, annál nehezebb megölni valakit. Mindig ezt játszottam, de mi értelme van annak, hogy több nyílra van szükség az ellenség fejéhez, hogy megölje őket? Újra lejátszom, ha kijavítják, hány nyíllal kell megölni egy ellenséget.
Ez egy nagy szar
Meh. Szórakozik egy kicsit, aztán ismétlődik. A pénz/tárgyak megszerzése olyan lassú, mert azt akarják, hogy pénzt fújj rá
Töltse 12 MiniBattles ...
Addiktív. Gyorsan betöltődik, a hirdetések nem zavaróan hosszúak. Fizetés nélkül is haladhatsz.
A Stickman íjász küzdelem egy új android és ios játék, amely lehetővé teszi az egyik népszerű ... The Archers 2: Stickman Games for 2 Players or 1 APK.
ez egy nagyszerű játék, nem sok reklám, nagyon szórakoztató, egy jó idő gyilkos, és nem túl könnyű vagy túl nehéz. Szóval töltsd le most és érezd jól magad!!
Ez a játék annyira rossz, hogy nem javaslom a játék letöltését, miközben igen, nincs sok hirdetés, egyszerűen unalmas, ezért vegyél egy másik játékot
Łucznicy 2: Bitwy Stickmanów Zręcznościowe err
nagyon jo